1952 yılında kurulan İkizdere Belediye Başkanlığına ilk kez MHP adayı olarak katılarak seçilen yeni Başkan Hakan Karagöz yeni seçilen MHP li Belediye Meclis üyeleri, İlçe Başkanı Abdürrezzak Uzun ve partililerinin katılımıyla görevi Cuma namazı sonrası resmen devraldı. MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdürrezzak Uzun seçilen MHP'li Belediye Meclis Üyeleri ve partilileri ile birlikte Belediye hizmet binasına gelerek makama çıkan Başkan Hakan Karagöz'ü Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu karşıladı. AKP de 3 dönem kuralına uyularak aday gösterilmeyen Hasan Kösoğlu yaptığı kısa konuşmada' bu bir hizmet yarışıdır. Seçilen arkadaşımız ilçemizin Belediye Başkanıdır. Hakan beye yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum' dedi.

MHP adayı olarak aldığı %49.73 oy oranı ile AKP 'li adaya karşı seçimi kazanan Hakan Karagöz burada yaptığı konuşmada, 'Değerli İkizdereli hemşerilerimizden aldığım takdir ve yetki ile ilçemizi güçlendirmeye, güzelleştirmeye, halkımıza iyi hizmet ederek, sorunları ile yakından ilgileneceğimize söz veriyoruz. Ben Hakan Karagöz olarak tek başıma bir şey değilim. Ekibim ile partim ile ihtiyaç duyulan her konuyu çözmek için elimizi taşın altına sokacağız. Önceliğimiz İkizdere'yi Turizmde önder ilçe yapmak olacaktır. Seçim süresince de söylediğimiz 'İkizdere İçin Turizm' hedefimiz doğrultusunda ilerleyerek, İlçemizi turizmin parlayan yıldızı olması yolunda çaba göstereceğiz. Projelerimizi hayata geçirmek için çok çalışacağız, vakit kaybetmeyeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyecek aksine oy versin vermesin herkesi kucaklayacağız. Bu vesileyle siz değerli hemşerilerime en içten selam, saygı ve sevgilerimi sunarken, daha mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olacağız. Gününüz aydın, haftanız mutlu baharınız kutlu olsun' dedi.

31 Mart seçiminde 742 oy alarak %49.73 oranıyla Belediye Başkanlığını kazanan MHP 2014 seçiminde %2.99 oy almıştı. Hakan Karagöz ile birlikte MHP 4 Belediye Meclis üyesi çıkarırken kontenjan adayını alan AKP 5 Meclis üyesi ile temsil edilecek.

Haber: İsmet Kösoğlu

Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak

Editör: Haber Merkezi