'Aydınlık ve müreffeh geleceğimizi şekillendiren, toplumumuza her alanda yol gösteren ve öncülük yapan, Aziz Milletimizin baş tacı yaptığı geleceğimizin mimarı Sevgili 'ğretmenlerimiz' ifadeleriyle mesajına başlayan Emen şunları söyledi:

'İlk emri 'Oku' olan yüce bir dinin ve kadim bir medeniyetin mensubu ve taşıyıcıları olarak, irfan ve bilginin neferleri siz değerli öğretmenlerimizin gönüllerde her zaman ayrı bir yeri, ayrı bir kıymeti bulunmaktadır. Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün ve gelecekte de bilim, teknoloji ve fennin öğreticisi olmanın yanı sıra milli ve manevi değerlerimizin yaşatılıp yeni kuşaklara aktarılması da yine sizlerin eliyle mümkün olacaktır.

İnsanlığın temel değerlerini kazanmış, demokrasiyi özümsemiş, adalet duygusu gelişmiş ve vicdanlı bir neslin inşası için; mesleğine yüreğini koyan, öğrencilerinin yeteneklerini fark eden, onları önemseyen öğretmenlere her zaman ihtiyacımız vardır. Biliyoruz ki öğretmenlerimiz, eğitim camiamızın binlerce neferi olarak bu ihtiyacı karşılamak adına aşkla çalışmaktadırlar.

ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı? ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı?

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş ve hain terör saldırıları sonucu şehit düşen tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; uzun yıllar öğrencilerimizin geleceğine yön vermiş emekli öğretmenlerimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Aramıza yeni katılan çiçeği burnunda öğretmenlerimize meslek hayatları boyunca ilk günkü heyecanı yaşamalarını diliyor, birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.'

Editör: Haber Merkezi