Merkezi Ardeşen'de olan ve Başkanlığını Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'nın yaptığı KAÇKARBİR üyesi Belediyelerin birlikte hareket ettiği çöp aktarma istasyonu saha konumlandırma çalışması Pazar İlçesi Melyat mevkinde başlıyor.

Gelişigüzel atılan ve ayrıştırılmayan çöpler, çevre, sağlık, ekonomi ve turizm açısından potansiyel bir tehlike oluşturuyor. Bunun önüne geçme adına başlatılan önemli çalışmalardan biri de KAÇKARBİR tarafından atılmakta.

Konuyla ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya şunları kaydetti:
'Merkezi Ardeşen'de olan Kaçkar İtfaiye Mezbahana ve Katı Atık Birliği (KAÇKARBİR) üyesi Belediyelerinin Çöp aktarma istasyonu saha konumlandırma çalışması için Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Hemşin Kaymakamı Bayram Sağır, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve Pazar İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı ile Pazar Melyat mevkinde incelemelerde bulunduk. Daha yaşanabilir şehirler için geri dönüşüme kazandırılacak çöpleri için el birliğiyle çalışmaktayız. Bölgemize şimdiden hayırlı olsun.'

Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı

Editör: Haber Merkezi