2009 yılının Aralık ayında Rize'de hizmet vermeye başlayan Kültür ve Eğlence Merkezi Nevapark, kahvaltı menüsüne getirdiği yenilik ile hem Rize'de hem de Türkiye'de bir ilke imza atıyor.

Yeni uygulama Türkiye'de bir ilk olacağı öğrenilirken uygulamayla müşterilerin almadıkları ürüne para ödememeleri ve tabakta kalan fazla ürünlerin israf edilmemesi hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan işletme müdürü Yasin Güloğlu, 'Yaklaşık 10 yıldır işletmemiz bünyesinde bulunan yeme-içme bölümünde açık büfe kahvaltı hizmeti vermekteyiz. Kahvaltı hizmetimizin müşterilerimizin memnuniyetini daha da yükseltmek adına ve en önemlisi israfı önleyerek, düşen maliyeti müşterilerimizin cebine yansıtmak için uzun zamandır üzerinde düşündüğümüz ve kısmen uygulamaya başladığımız bu formatımızı artık hergün 08:00-15:00 saatleri arasında müşterilerimizin hizmetine sunmaya başladık. Uygulamamız yeni olmasına rağmen büyükşehirlerden gerek tanıdık gerekse sosyal medya aracılığıyla uygulamamızı gören birçok işletme bu format hakkında bizden bilgi alıyorlar. Aynı zamanda şu ana kadar gelen misafirlerimiz bu uygulamanın hem israfı önlemesine hem de uygun fiyatta olmasına olumlu tepkiler vermektedir. Formatımızın en önemli özelliği; size sunulan onlarca çeşit içerisinden istediğinizi seçmeniz ve seçtiğiniz kadar ödeme yapmanızdır. Türkiye'de ilk olan 'sen seç kahvaltı' formatımızı denemeniz için sizleri işletmemizde misafir etmekten memnuniyet duyacağız' dedi.

Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek

Editör: Haber Merkezi