Kahya, 'Ardeşen'de çok güzel bir seçim dönemi geçiriyoruz. Kadın kollarımız arı gibi çalışıyor. Biz sadece seçimi değil, vatandaşlarımızın gönlünü de kazanmak istiyoruz' dedi.

İLÇEYE OTOPARK PROJESİ

Şehirde yaşanan otopark sorununa kalıcı çözüm üretmek adına çalışmalar yaptıklarını aktaran Kahya, açık ve kapalı olmak üzere toplamda 10 bin metrekarelik otopark projelerinin olduğunu söyledi.

DENİZ ALABALIĞI ARDEŞEN'İN SEMBOLÜ OLACAK

İlçede bulunan derelerde yumurtlayan ve denizde yaşayan alabalık türünün var olduğunu ve bunun geliştirilmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirten Kahya, 'Karadeniz deniz alabalığı fırtına deresinde yumurtasını yapar, büyüme evresini denizde geçirir. Alaksa ve Van'da yaşanan balık göçleri şenliklerinin aynısının Ardeşen'de yapma imkanımız var. Bu projenin hayata geçmesi için uğraşacağız' dedi.

DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi

ÇÖP DEPOLAMA ALANI SOSYAL YAŞAM MERKEZİ OLACAK

İlçede bulunan çöp depolama alanını ortadan kaldıracaklarını belirten Kahya, buraya içerisinde yürüyüş yolları, parklar, dinlenme ve spor alanlarının bulunduğu bir sosyal yaşam merkezi yapacaklarını söyledi.

SAHİLE SOSYAL ALAN

Limanın arkasında bulunan alana deniz dolgusu ile sosyal bir alan yapacaklarını belirten Kahya, bu proje ile Ardeşen'in nefes alacağını, sahil yolunu kullanan turistlerin de uğrak mekanı haline geleceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi