Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman öncesi yeşil mavililerin defans oyuncusu Mohamed Abarhoun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'GENEL DURUMUMUZ GAYET İYİ'

İkinci devreye 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak başladıklarını hatırlatan Abarhoun, 'İkinci yarıya iyi başladık ve takımın morali üst seviyede. Şu an genel durumumuzun gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Hedefimiz bütün maçları kazanmak olsa da bu her zaman mümkün olmuyor. Takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Antalyaspor maçını geride bıraktık. Önümüzde oynayacağımız Bursaspor maçına odaklanmış durumdayız. Bursa'ya kazanmak için gideceğiz. Kalan maçlarımızın tamamında 3 puan almayı hedefliyoruz.

'UYUM SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR'

Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak

Yeşil mavili ekibe devre arasında katılan Abarhoun, uyum süreci hakkında şu ifadeleri kullandı:

'Takımımıza bir çok yeni oyuncu katıldı. Ben de bir aydır buradayım.Uyum sürecimiz hala devam ediyor. Herkes takımı yukarıya çekmek için elinden geleni yapıyor. Benim gibi yeni gelen futbolcular ile takımdaki eski futbolcuların uyumu çok iyi durumda. 4 maçta alınan 10 puan sonucunda işlerin iyiye gittiğini söyleyebilirim. Önümüzdeki maçlarda da birlikte mücadele edip, kazanamazsak bile en azından 1 puan alabilmek için mücadele edeceğiz.'

Abarhoun, Çaykur Rizespor taraftarının kendilerini hem iç sahada hem de deplasmanda yalnız bırakmayıp, çok iyi desteklediklerini belirtti. Rize'nin çok güzel bir şehir olduğunu belirten Faslı futbolcu, şehrin en çok sakinliğini sevdiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi