Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Güneysu İlçe Teşkilatı; Güneysu Belediye Başkan Adayı Kazım Kara'nın tanıtım programını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde teşkilatların isteği ve halkın talebiyle MHP'nin Güneysu Belediye Başkan adaylığını açıklayan Kazım Kara'nın aday tanıtım programına İl, ilçe teşkilatlarının ve halkın yoğun katılım gösterdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Kara, 'İnsan doğar büyür ölür, nasıl ki havaya suya ihtiyaç duyar ise fikri anlamda da doyuma ulaşmazsa yaşayamaz. Müslüman Türk doğmakla şereflendiğimiz bu dünyada Türk İslam ülküsünü rehber edinen milliyetçi ülkücü hareket ile tanışmamız tesadüfi değildir. Dünyalık olmayan bu kutlu davanın neferi olmak bana göre şereflerin en büyüğüdür. Türk İslam ülküsünü rehber edinerek; alemlere nizam vermek için kızıl elma hedefine ulaşmak bu uğurda mücadele etmek başa gelecek her türlü musibete göğüs germek her kula nasip olmaz. Geçmişte bu uğurda şehadete koşan Yusuf yüzlülerin davaları yüreğimizde ilk gün ki gibi taze ve sıcaktır. Davaları davamızdır manevi yükleri omuzlarımızdadır bu bilinç ve şuurla yolumuza devam ediyoruz.' diye konuştu.

Rize’de Cinayet Şüphelileri Yakalandı Rize’de Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Kara konuşmasına şöyle devam etti: 'Milliyetçi hareket partisi bu milletin son kalesi son mevziisi son sığınağıdır. Ülkücüler bu hareketin şerefli neferleridir. Bulunduğumuz yerin üstlendiğimiz görevin kutsallığının farkına vararak bu harekete hizmet etmek şereftir. Siyasetimiz millidir. Duruşumuz nettir. Övüncümüz Türk İslam ahlakıdır. Biz ötüken mirasçısı. Türk asırlarının medai iftiharı Milliyetçi hareket partisiyiz. Hepinizin bildiği üzere önümüzde mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kalmıştır. Teşkilatımızın desteği il başkanımızın telkinleri genel başkanımızın takdiri ile milliyetçi hareket partisi Güneysu ilçe teşkilatı belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Böylesi kutlu bir göreve şahsımı laik gören başta genel başkanımıza, il başkanımıza, ilçe teşkilatımıza, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu görevi bize laik görenleri en güzel şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Neden sen diyebilirsiniz? Evet ben! Çünkü ülkücüyüm. Milli manevi değerlerim için ölürüm. Güneysuluyum:'

48 YILIM BURADA GEÇTİ
Güneysu Belediye Başkan adayı Kara konuşmasını şöyle tamamladı: 'Hevesliyim hayata geçirmek istediğim hayallerim var. Burada yaşadım. Güneysu'nun ihtiyaçlarını biliyorum. Bir aile çay bahçesinin dahi olmadığı ilçemde aday olacak kadar cesaretliyim. Ben bunları sabaha kadar sayarım da burada kimse kalmaz. Siyasilerin çok geveze oldukları için seçim kaybettikleri bir gerçektir. Fakat her zaman böylesi kalabalıkları bulamadıkları için içimizde ki her şeyi affınıza sığınarak dökmek istiyoruz. Nasıl başaracağız beraber. Allah nasip eder bu kutlu göreve gelirsek tek bir şeyi değiştireceğiz ve her şey değişecek. İnsanımıza dokunacağız dinleyeceğiz önerilerini taleplerini onlara da sorumluluk vererek hep beraber hayata geçireceğiz. Her cumartesi günü sabah 10 akşam 10 belediyemiz de halk meclisi kuracağız. Önümüzde ki seçim kampanyasında Güneysu'muzla alakalı hepimizin ortak talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlayacağımız projelerimizin olumlu bulacağınıza inanıyorum. Hayallerimiz var hayata geçirmek istiyoruz ve ekibimize güveniyoruz. Biz kendimize güveniyoruz çıkmış olduğumuz bu yolda her birimizin desteğine ihtiyacımız var bizlere bir şans tanıyın nelerin değiştiğine ve neleri değiştirebileceğimize hep birlikte şahit olalım.'

Editör: Haber Merkezi