Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1 Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Rize Valisi Kemal Çeber'i Makamında ziyaret ederek, 14-17 Kasım tarihleri arasındaki Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası hakkında bilgiler verdi. Delihasan, ayrıca Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda şampiyonaya 49 ilden 791 erkek, 588 bayan sporcu mücadele ettiğini, 8-10 Şubat tarihlerinde Danimarka'nın Aalborg kentinde düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonasındaki Milli takım kadrosunun seçmelerinin de burada yapılacağını belirtti.

Vali Çeber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; 'Rize, son dönemlerde spor altyapısına yapılan yatırımlar sonucu birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapabilecek düzeye geldi. Bu anlamda Türkiye Karate Federasyonun 2018 faaliyet programında yer alan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz' dedi.

Bu tür organizasyonlar, Rize'nin tanıtımına ciddi ölçüde katkı sağladığını belirten Vali Çeber, 'Ülkemizin dört bir tarafından gelen Türkiye'nin geleceği genç sporcuları Rize'de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Şuana kadar organizasyonun aksaksız bir şekilde devam ettiğini görmek te memnuniyet verici. Bu vesileyle turnuvaya emeği geçen başta Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan olmak üzere Rize Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum' dedi ve tüm sporcularımıza başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretin son bölümünde; Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan tarafından Vali Kemal Çeber'e Milli takım forması hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi