Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal sosyal etkinlikler kapsamında takımla beraber gerçekleştirilen çay fabrikası gezisi sonrası Süper Lig'de geride kalan 3 haftanın değerlendirmesini yaptı.

Süper Lig'in çok zorlu bir lig olduğuna değinen Kartal, 'Geldiğimiz günden beri ekip olarak çok çalışıyoruz. Oyuncularımızla birlikte çok uyumlu bir çalışmanın içerisindeyiz. Eksiklerimiz olmasına rağmen kendi oyun felsefemizi ve haftalık rakibimize karşı taktiksel anlamda nasıl oynayacağımızı oyuncu grubumuza çok net anlatabiliyoruz. Onlarda bunu net bir şekilde anlıyor ve alabiliyorlar. Nasıl mücadele edeceğiz, nerelerde bekleyeceğiz, nerede hücum edeceğimiz noktasında iyi çalışıyoruz' dedi.

RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu

Başarı için birlikteliğin önemine vurgu yapan Kartal, 'Ben Rizespor'a geldiğimden beri söylüyorum; ne ben, ne futbolular, ne yönetim, hiçbirimiz tek başımıza bir şey yapamayız. Bir tane Rizespor var. Şu an biz onu temsil ediyoruz. Basını, taraftarı, yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları ile bir ekip olabilirsek hep birlikte bu yolda başarılı bir şekilde yürüyebiliriz. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Bu nedenle 3 haftada aldığımız 7 puan beni çok mutlu etti. Taraftalarımızın da mutlu olduğunu görmek bizleri sevindiriyor. Bundan sonra Rizespor'u daha başarılı yerlere getirmek için hep birlikte çalışacağız' diye konuştu.

Hakem hatalarına ve tartışmalı pozisyonlara da değinen Kartal, 'Beşiktaş maçında 2 kırmızı kart ve penaltımız verilmedi. Bir hafta önce El Kabir'in ayağının kırıldığı pozisyonda VAR'a gidilmedi, pozisyona kart bile gösterilmedi. Maalesef böyle durumlarla karşı karşıya kalıyoruz ama biz çok çalışıp, işimizi yapacağız. Arada teklemeler ve düşüşler olacaktır. Başkanımız ve yöneticilerimizden çok destek alıyoruz' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi