Rizespor camiasının kendisini çok istediğini belirten Kartal, 'Beni isteyen başka takımlar da oldu ancak Rizespor'da çalışmaktan onur duyacağımı belirttim. Yönetim, taraftarlar ve futbolcularla Rizespor'u çok daha büyük başarılarla hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor

'MURİÇ GİBİ OYUNCU BULMAK ZOR'

Kartal, takımdan ayrılması gündemde olan golcü oyuncu Vedat Muriç hakkında şu açıklamalarda bulundu:

'Vedat Muriç gibi bir oyuncuyu bulmak çok zor. Muriç'i verirsek onun yerini nasıl dolduracağız? Rizespor'un ikinci yarıda çıkış yakalamasını sağlayan 5-6 futbolcuyla yollar ayrıldı. Bir de böyle bir durum var. Onun için Muriç'i şimdilik vermeyi düşünmüyoruz ancak ilerleyen günlerde başkanımızla oturup tekrar görüşürüz. Ancak ben Muriç'in satılmasını istemiyorum. Muriç'i hemen verirsek biz sıkıntıya düşeriz.'

'YENİDEN YAPILANDIRMA İÇERİSİNE GİRECEĞİZ'

Çaykur Rizespor'un önümüzdeki sezon planlamaları hakkında konuşan Kartal, 'Yeniden yapılanma içerisine gireceğiz. Kiralık oyuncularımızla yollar ayrıldı. Bu oyuncuların yerini bir şekilde dolduracağız. Giden oyuncularımıza onlarla tekrar çalışmak istediğimizi belirteceğiz. Bu transferler gerçekleşmezse gidenlerin yerini daha iyi oyuncularla doldurmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi