Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak

Rize Valiliği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 'Mobing, Yönetim Becerileri, Protokol Kuralları, Psikoloji Sağlamlık' hizmet içi eğitimi sertifika töreni Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezinde düzenlendi.

Sertifika törenine Vali Kemal Çeber'in yanı sıra; Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Hasan Küçükosman, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Mustafa Yalçın, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve diğer yetkililer katıldı.

Törende konuşan Vali Çeber, 'İnsan için eğitim ve öğrenme hayat boyunca devam eden bir olgudur. Dünya dinamik ve değişkendir. Her yeni gün, yeni bir gelişme ve güncelleme ile karşı karşıya kalmaktayız. İnsanlarda bu hızlı dönüşüm içinde yeniliklere açık olmalı ve kendini geliştirmelidir. Bireyin, kendisini sürekli yenilemesi ile hem günlük hayatındaki hem de meslek hayatındaki gelişmeleri yakından takip edebilmesi mümkün hale gelmektedir. Sürekli yenilenmenin, nitelikli insan gücünün kaynağı ise yaşam boyu öğrenmedir. Dolayısıyla Vali olmakla, kurum müdürü olmakla eğitim bitmiyor. Kendimizi yenilememiz ve gelişmeleri takip etmemiz gerekiyor. Bu sayede hizmet kalitemizi artırarak vatandaşlarımıza daha fazla kolaylık sağlayabiliriz. Bu anlamda yapılan bu eğitimleri çok önemsemekteyiz' dedi.

Tören konuşmalarının ardından, eğitimini tamamlayan kurum amirlerine sertifikaları protokol tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi