Rize MÜSİAD Genel Kurul Toplantısını Ayder Yaylası'nda MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını MÜSİAD Rize Şubesi 2. Dönem Şube Başkanı olan Mehmet Erdoğan, Başkan Yardımcılığını Orhan Arifoğlu ve Katip Üyeliğini ise Nurcan Muradoğlu'nun yaptığı toplantıda açık oylama yöntemiyle tek liste olarak girilen seçimde mevcut Başkan Recep Taylan yeniden başkanlığa seçildi.

Yeniden Başkan seçilen Recep Taylan, ' Yeni umutlarla girdiğimiz 2019 yılının ilk günlerinde gerçekleştirdiğimiz 13. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim. 2003 yılında temelinde ilim, inanç ve samimiyet olan yürekli insanların kurduğu Rize MÜSİAD bugün ilimizde insan kaynağı yetiştiren önemli bir okul olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Rize'de toplamda 150'ye yakın işletmeyi temsil eden MÜSİAD, yaklaşık 3000 kişiye istihdam sağlayan önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu olmuş ve bundan sonrada olmaya devam edecektir' dedi.

Program sonunda Yönetim Kurulunda görevini devreden üyelere, MÜSİAD ailesine yeni katılan üyelere plaket ve rozet takdimi yapıldı.

Yeni yönetim ve denetleme kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Recep TAYLAN

Taner YELKENCİ

Emsal TOPÇU

Şaban YILDIZ

Murat BAKIRCI

Talha KÜÇÜKVAR

Harun ŞİMŞEK

Esra ALEMDAROĞLU

Rize'de 47 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu Rize'de 47 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu

Mustafa SEVİNDİK

Emre SOYKAN

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Recep Ali HAPELOĞLU

Mustafa YILDIZ

Mustafa Fatih TOPÇU

Ahmet USTA

Yunus YAZICI

Denetleme Kurulu Asıl Üyeler

Orhan ARİFOĞLU

Nurcan MURADOĞLU

Mustafa BİRİNCİ

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

İbrahim TÜRÜT

Recep KANDEMİR

Sadık KAHYA

Editör: Haber Merkezi