Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek

1958 yılında Rize'de kurulan, helva, reçel, şekerleme, lokum, tahin ve pekmez gibi geleneksel Türk tatlarının en çok tercih edilen üreticilerinden olan Üçel Helva Fabrikası'nı ziyaret eden Başkan Taylan ve MÜSİAD yöneticileri, fabrikadaki üretim hatlarını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Rize'nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Üçel Helva'nın 61 yıldır kaliteli hizmet anlayışıyla üretim yaptığını ifade eden Başkan Taylan, 'Kalite odaklı üretim anlayışıyla helva, reçel, şekerleme, lokum ve tahin üretiminin bölgemizdeki öncü kuruluşları arasında yer alan Üçel firması, Ülkemizin ekonomisine ve ilimizin istihdamına önemli katkı sağlayan bir değerimizdir. Uluslararası marka yolunda ilerleyen Üçel firmasını 2020 yılında İstanbul'da düzenlenecek, 124 farklı ülkeden ziyaretçinin katılacağı 18. MÜSİAD Expo Uluslararası Fuarına katılımını sağlayarak önemli bir adım atmış olacaktır.' Dedi.

Üçel Helva Yönetim Kurulu Üyesi Harun Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'Üçel Helva 1958'den günümüze gelen vazgeçilmez damak tadı sloganı ile başladığımız bu yolda, yıllar geçti ama, 'daima kalite, her zaman ve herkes için kalite' inancımızdan ödün vermedik. Ürün yelpazemiz gelişirken tüketicinin istek ve arzuları doğrultusunda sağlıklı ve leziz ürünlerimizin de gelişimini hep beraber izledik. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan, ürünlerimizin kalitesine güvenerek daima destekçimiz olan müşterilerimize teşekkür ederiz. Rize Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 16 bin 800 metrekare kapalı alanda hizmet vereceğimiz yeni fabrikamız tamamlanmasıyla ürünlerimizi dünya piyasasına sunmayı hedeflemekteyiz.' dedi.

Editör: Haber Merkezi