Belediye Başkan Adayı Metin 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Rize'yi karış karış dolaşmaya ve vatandaşlarla bütünleşmeye devam ediyor. 7'den 70'e bütün kesimlerin sevgisini kazanan Metin, ziyaret ettiği mahallelerde ilgiyle karşılanıyor. Ziyaretleri kapsamında Camiönü ve Reşadiye mahallelerinde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Metin, sorun ve talepleri dinledi. Gün boyu esnafı ziyaret eden Metin, akşam ise her iki mahallede de vatandaşlarla buluşma toplantılarına katıldı.Ortak akıl ile çalışmalarını yürüteceklerini belirten Başkan Adayı Metin, 'Bir şehirde ve daha özelinde bir mahalledeki sorunları en iyi orada yaşayan vatandaşlar bilir. Vatandaşlarımızla el ele verip sorunların çözümü için çalışacağız. Karşılıklı iletişim içerisinde olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz' diye konuştu.

Çalışmalarını yürütürken temel prensiplerinin 'Biz' ve 'Birlikte Başarmak' olduğunu ifade eden Metin, 'Gönül belediyeciliğinin esaslarından en önemlisi de 'Biz' ve 'Birlikte Başarmak' duygularıyla çalışmaktır. Vatandaşlarımızla görüş alışverişi içerisinde, çalışanlarımızla 'Biz' duygusunu büyük bir disiplinle harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz' dedi.
Başkan Adayı Metin'e ziyaretlerinde AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, il yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle muhtarları eşlik etti. Metin'in ziyaretlerine belirlenen programlar dahilinde ara vermeden devam edileceği belirtildi.

Rize'de Sürücüsünün Kontrolünden Çıkan Araç, Başka Araç ile Çarpıştı Rize'de Sürücüsünün Kontrolünden Çıkan Araç, Başka Araç ile Çarpıştı


Editör: Haber Merkezi