31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala partilerin ziyaretleri devam ediyor. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Köse, Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin ve partilileri; Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, yöneticiler, oda başkanları ve esnaf temsilcileri karşıladı.

Ziyarette Başkan Adayı Rahmi Metin, Rize ile ilgili sorunları bildiklerini bunların kısa sürede hayata geçirilecek projelerle halletmeye çalışacaklarını söyledi.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, başkan adayı Rahmi Metin'e başarı dileyerek esnafların yaşadıkları sorunları kendisine aktardı.

Duraklar, kaldırım işgalleri, esnafımızı rahatlatacak pazar yeri kurumları ile ilgili görüşlerini belirten Aksoy, 'Şehirde yapılacak olan her projeye esnaflardan da destek verilecek. Rizeli esnaflarında beklentileri var. Daha modern daha ferah bir şehirde yaşamak herkesin ortak düşüncesidir. Rize'de bisiklet ve yürüyüş yolları da dahil halkın sağlığına yönelik projelerin yapılması gerekiyor. Gelen turistlerin Rize'den memnun ayrılması için turizm ofislerinin daha iyi hizmet vermesi lazım. Tabela kirliliği, çöp sorunu, park sıkıntılar, çarpık yapılaşma gibi konular ciddi rahatsızlıklarımız arasındadır. Ayrıca kaçak çalışan işletmelerin bir an önce ruhsatlandırılması için talebimizi ilettik. Önceki dönem belediye meclisinde temsilcimiz olan Davut Soykan belediye ile aramızdaki diyalogu sağlıyordu bu dönem ise Yaşar Karaca kardeşimiz seçilmesi ardından belediye ile esnaf arasında köprü olacaktır. Esnafımızın yaşayacağı sorunları bu sayede daha iyi belediyeye aktarıp, çözüm arayışlarında bulunacağız. ' dedi.

Ziyaret sonrası partililer oda başkanları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fındıklı Seçim Sonuçları 2024 - Rize Fındıklı’da Kim Kazandı? Fındıklı Seçim Sonuçları 2024 - Rize Fındıklı’da Kim Kazandı?

Editör: Haber Merkezi