Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-mavili ekip bir günlük aranın ardından çalışmalarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde devam etti.

Karadeniz temsilcisinde antreman öncesi yeni transfer Marko Scepovic basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ç.Rizespor-Antalyaspor İlk 11’leri Belli Oldu Ç.Rizespor-Antalyaspor İlk 11’leri Belli Oldu

Çaykur Rizespor'a transfer sürecini anlatan Sırp futbolcu, 'Transferin son günüydü ve bir telefon aldım. Bunun üzerine bir karar verdim. 3 yıldır Macaristan liginde oynuyordum ve takımımım en golcü futbolcusuydum. Bu görev beni birazcık yormuştu. Hem benim hem de takımım için yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmişti. O yüzden buraya gelmeyi seçtim' dedi.

'LJAJIC İLE GELMEDEN ÖNCE KONUŞTUM'
Süper Lig'in en iyi 6 ligden birisi olduğunu belirten Scepovic, 'Sırbistan'da Türkiye ligi ile ilgili çok fazla görüntüler ve özetler yayınlanıyor. Ligi takip etme fırsatım oluyordu. Aynı zamanda çocukluk arkadaşım olan Beşiktaşlı Adem Ljajic ile gelmeden önce konuştum. O da Türkiye ile alakalı bana çok güzel şeyler söyledi ve neticesinde buraya geldim' diye konuştu.

'GÖZTEPE MAÇI İÇİN KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM'
Takımın genel durumunu olumlu bulduğunu belirten Scepovic, 'Çok kısa bir süredir buradayım ama takımın durumunu gayet iyi buldum. İdmanlarda ve Beşiktaş maçında takımımızın iyi olduğunu gördüm. Sezon içerisinde daha iyi noktalara gelmeye çalışacağız. Beşiktaş maçında yüzde yüz olarak hazır değildim. Hem seyahat etmiştim hem de sağlık testleri nedeniyle yorgundum. Rize'ye döndükten sonraki bir haftada çok yoğun çalıştık. Göztepe maçı için kendimi hazır hissediyorum' dedi.

'KIYASLANMAK REKABET OLUŞTURUYOR'
Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da gösterdiği performansın ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç ile karşılaştırılması hakkında Sırp futbolcu,
'Muriç ile kıyaslanmak güzel bir şey. Bir rekabet ortamı oluşturuyor. Benim amacım burada Muriç'in bıraktığı etkinin aynısını devam etmektir' ifadelerini kullandı.

'KENDİME GOL SAYISI HEDEFİ KOYNUYORUN'
Çaykur Rizespor forması ile sezon içerisindeki hedeflerini anlatan Scepovic, 'Kendime gol sayısı için bir hedef koymuyorum. Maç maç bakarak, takım adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum' dedi.

Rize'nin küçük ve güzel bir şehir olduğunu belirten Scepovic, 'İnsanlar burada çok cana yakınlar. Şehir merkezinde 2-3 kez dolaşma fırsatım oldu. Genel oarak çok beğendiğimi söyleyebilirim' diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi