Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Pazartesi günü Kasımpaşa'ya konuk olacak Çaykur Rizespor'da hazırlıklar Mehmet Cengiz Tesisleri'nde devam ediyor. Yeşil mavililerin sabah antremanı öncesi, sezon başında Hollanda Ligi ekiplerinde PEC Zwolle'den takıma katılan Mustafa Saymak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Takımda son durumun gayet iyi olduğuna değinen 25 yaşındaki futbolcu, 'Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdik. 2 tane hazırlık maçı yaptık ve bunları kazandık. Çok şükür sakatlıklarında olmadığı bir kampı geride bıraktık. Aramıza 2 tane yeni oyuncu katıldı. Onlarda kaliteleri şimdiye kadar gösterdiler. İlk devrede şansızdık ve gereksiz yere çok puan kaybettik. İkinci devrede bu durumu telafi etmek istiyoruz. Önümüzdeki ilk maç Kasımpaşa ile oynayacağız ve bu maça hazırız. Önümüzde 17 tane oynayacağımız maç var. Hepsini final olarak görüyoruz. Fikstüre çok fazla bakmamız lazım. Hedefimiz ilk 3 maçta 9 puan almak. O puanları alırsak lige yeni bir başlangıç yapmış olacağız' dedi.

'KENDİMİ TAM GÖSTEREMEDİM'

Sezonun geride kalan bölümündeki performansını değerlendiren Mustafa Saymak, şu ifadeleri kullandı:

'Buraya ilk geldiğimde biraz adaptasyon sorunu yaşadım. Hollanda'da geçen sezon 11 gol attım 3 de asist yaptım. Her maç 90 dakika oynuyordum.Burada kendimi tam gösteremedim. Onun için ikinci yarıda kendimi daha fazla gösterip, takıma katkı sağlamak istiyorum.'

'TARAFTARIMIZI İLK DEVREDE ÇOK ÜZDÜK'

Yeşil mavili taraftarlara da seslenen Mustafa Saymak, ikinci devrede daha iyi olacaklarını söyledi ve sözlerini şu şekilde tamamladı:

'Taraftarı ilk devrede çok üzdük. İyi oynayamadık. Onlar bizi hep destekledi ve umduğumdan fazla taraftar maçlarımıza geldi. İkinci devrede onların yüzünü inşallah güldüreceğiz ve ligde kalacağız.'

YEŞİLAY'DAN DESTEK

Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek

Bu arada Çaykur Rizespor'un sabah antremanı öncesi Yeşilay Derneği üyeleri tesislere gelerek yeşil mavililere moral desteği verdi. Antrenman öncesi Yeşilay Rize Şube Başkanı Selim Kandemir, Şube Başkan Yardımcısı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt ve yönetim kurulu üyesi İdris Pehlivan, destek için Çaykur Rizespor'u ziyaret edip teknik direktör Okan Buruk ve takım kaptanı Orhan Ovacıklı'ya çiçek verdi.

Editör: Haber Merkezi