Rize'de Kontrolden Çıkan Taksi, Bariyere Çarparak, Durdu Rize'de Kontrolden Çıkan Taksi, Bariyere Çarparak, Durdu

2009 yılından bu yana yeme-içme, çocuk ve yetişkin oyun alanları, giyim mağazası gibi bir çok alanda hizmet veren Nevapark, dünyada ve ülkemizde etkisini göstermeye devam eden Kovid-19 salgın hastalık nedeniyle yeme-içme, çocuk ve yetişkin oyun alanı bölümlerini yasaklar gereği kapatmak zorunda kalmıştı.

Kafe ve oyun parklarının açılışıyla ilgili açıklama yapan Nevapark İşletme Müdürü Yasin Güloğlu, 'Bir yılı aşkın süredir devam eden salgın hastalık nedeniyle bazı bölümlerimizi kapatmak zorunda kalmıştık. Dün açıklanan yeni kararlar doğrultusunda 31 Mart Çarşamba günü misafirlerimizle tekrar buluşuyoruz.

'Temassız mağazacılık' anlayışıyla düzenlediğimiz Boyner Sports mağazası ile birlikte tekrar faaliyete geçen yeme-içme alanında masalar ve koltuklar arası mesafe kuralı, tüm yüzeylerin dezenfekte ve ilaçlama işlemi, servis malzemelerinin dezenfekte edilmesi, kasa noktası mesafe önlemleri, temassız lavabo giriş ve çıkış düzenlemesi gibi birçok önlem ve hizmetleri sağlamaya devam edeceğiz.' dedi.

Bu dönemde hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek paket servis ve gel-al hizmetine başladıklarını belirten Güloğlu, 'Alipaşa (Ricosta Otel) - Gündoğdu arası ve RTEÜ Güneysu Konutlarına kadar paket servis ağımızı ve kurye ekibimizi oluşturarak misafir edemediğimiz müşterilerimizle bu vesileyle yeniden buluştuk. 11:00-22:30 saatleri arasında devam eden paket servis hizmetimiz bu süreçte ve bundan sonraki zamanlarda da sürekli olarak devam edecektir. En kısa zamanda eski günlerimize dönmeyi ümit eder sağlıklı günler dileriz.' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi