Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı

22 Ekim Cuma günü saat 20:00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelenecek müzikalin biletleri Muradoğlu Kırtasiye'den temin edilebilecek.

Vural Bingöl ve Erhan Yaman'ın uyarladığı oyununun yönetmenliğini de Vural Bingöl üstleniyor. Oyuncu kadrosunda da yer alan ikiliye Kamala Mustafayeva, Andrea Primavera, Seymur Ilham, Murat Yaşar Özdemir, Alaattin Bahar, Ayça Azize Ergün, Nilüfer Ömürlü, Özden Uslusoy, Hayri Diken, Merdis Uçkan ve Ezgi Eneç eşlik ediyor.

Victor Hugo'nun ölümsüz eserinde; Quasimodo; çirkinliğiyle alay eden ondan korkan halkın içine karışmayan, insanların söylediklerini alay veya lanet saymayan, insanlara duyduğu kini her gün büyüyen biridir. Bir gün Esmeralda ile tanışır ve ona aşık olur.

Oyunda, çirkin ve kambur kilise zangocu Quasimodo ile Fransa'nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo'nun ve krala bağlı komutan Phoebus'un semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda'ya olan aşkları konu ediliyor, Müzikal, zangoç ile papazın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan danslarıyla göz dolduruyor.

Editör: Haber Merkezi