Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş 14 Şubat sevgililer gününde hayatını kaybetti.

NURAY HAFİFTAŞ'IN SON PAYLAŞIMI :

Yeni Zigana Tüneli’nde Trafik Kazası: 1 Ölü Yeni Zigana Tüneli’nde Trafik Kazası: 1 Ölü

Nuray Hafiftaş'ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımı bu oldu. Instagram sayfasının başına Allah Büyük yazan Nuray Hafiftaş, hastaneden 2 Şubat tarihinde taburcu olmuştu.53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın durumunun kötü olduğunu Türk Sanat Müziği sanatçısı Müşerref Akay bu sabah 'doktorlar her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş' sözleriyle duyurmuştu.

NURAY HAFİFTAŞ: HAYATIM BİR ANDA TEPE TAKLAK OLDU;

Nuray Hafiftaş kanser olduğunu öğrendikten sonra yaptığı açıklamada şunları söylemişti; -Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum.

KANSER TEDAVİSİNE PARASI YETMEYİNCE...

Nuray Hafiftaş Bağ-Kur emeklisiydi ve tedavi giderlerinin bir kısmını Bağ-Kur karşılıyor. Ama özel hastanede olduğu için diğer giderlere parası yetmiyordu. Hastalığının ilk kısmındaki giderleri Abdülkadir Aksu karşılamıştı. Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Kalın vasıtasıyla devreye girip tedaviyi üstlenmişti.

Editör: Haber Merkezi