Birçok yeni projelere öncülük eden Pazar Ziraat Odası bu kez farklı bir projeye imza atıyor. Program yapımcısı Erol Kılıç, Pazar Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek burada başkan Nurettin İnce ile ilgili proje hakkında istişarelerde bulundu.

İnce, tarım ve hayvancılık faaliyetlerini televizyon ekranlarına taşıyacaklarını açıklayarak, 'Pazar tanınmış bir ilçe ama bu yönüyle de kamuoyunda daha da tanınmasını sağlayacağız. Çok güzel bir program olacaktır. İzlemenizi tavsiye derim. İlçemizin tanıtım faaliyetlerine bugüne kadar olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tarımsal ve hayvansal faaliyetlerimiz ile ilgili Çiftçi TV tarafından çekimi yapılacak programa sahada destek vereceğiz. Bu çalışmalarımızla birlikte Pazarımızı ulusal alanda tanıtımına da katkı sağlamış olacağız' dedi.

TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi

Çiftçi Tv program yapımcısı Erol Kılıç proje ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 'Çiftçi TV'de 'Bizim Köy' programı yapımcısı olarak güzel Pazarımızı, çayın başkentini ulusal ve uluslararası camiaya tanıtmak istiyoruz. Pazar doğal güzellikleri yanında tarihi güzellikleri de olan bir ilçemizdir. Biz farklı bir boyutu burada ele alıp Pazar'da tarım ve hayvancılığı program olarak yayımlayacağız' diyerek televizyon çekimi ile ilgili bilgiler verdi.

Haber: Abdullah Uzun

Editör: Haber Merkezi