Rize'de önceki gün akşam saatlerinde etkili olan yağmurlar sonra yaşanan sel ve heyelanlar bölgede can kayıplarına neden oldu.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy, ve beraberindekiler Güneysu ilçe, Muradiye belde esnafını ziyaret ederek onlara yaşanan bu felaketten ötürü geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Aksoy, selin vurduğu bölgede ne yazık ki hazin görüntülerin olduğunu belirterek, 'Rize olarak bu yaşananları her yıl görüyoruz. Maalesef bu yılda can kayıplarımız var. Kayıp olanlar var. İnşallah bir an önce kayıp vatandaşlar bulunur. Esnafımızın da iş yerlerine su baskınları oldu. Bu konuda devletimiz yetkilileri bakanlarımız bölgede. Onlarla görüşerek yaşanacak mağduriyetlerin giderileceği sözünü aldık. TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve TESK Genel Genel Başkanı Bendevi Palandöken aradılar ve bu selden zarar gören esnafın mağduriyetleri noktasında gereki desteği vereceklerinin sözünü verdiler. Bizde bu konunun takipçisi olacağız. Bir kez daha geçmiş olsun Rize diyoruz. İnşallah bu acılar ve kayıplar tekrar yanşamaz' diye konuştu.

Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Editör: Haber Merkezi