Rize’de Gençlere Ödüllü Yarışma Rize’de Gençlere Ödüllü Yarışma

RTEÜ'nün Güneysu ilçesi Adacami mevkiindeki yapımı devam eden Toplu Konut Yerleşkesinin Haziran ayı sonu itibariyle hizmete sunulması hedefleniyor.

RTEÜ'nün akademik ve idari personeline yönelik olarak başlatılan ve içerisinde yürüyüş yolları, sosyal alanlar, açık spor alanları, oyun parkları ve rekreasyon alanları, 30 blok, 2+1 daire olmak üzere 60 daire, 3+1 daire olmak üzere 420 daire, ayrıca 1 blok, 28 daireden oluşan misafirhane ile yerleşke içerisinde toplam 31 blok 508 daire bulunan ve her blokta 16 araçlık kapalı otopark yer alan Güneysu ilçesi Adacami mevkiindeki Toplu Konut Yerleşkesinde çalışmalar bitme noktasına gelirken 24 bloktaki inşaat çalışmaları bitirildi.

Yoğun bir şekilde süren çalışmalar neticesinde lojmanların inşaatı %90 oranında tamamlandı. Toplu Konut Yerleşkesinde şu anda çevre düzenlemesi ile alt yapı işleri, cami ve sosyal tesisteki inşaat çalışmaları sürüyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından Üniversiteye kazandırılan ve proje bitirildiğinde cazip bir yaşam ve çalışma ortamına sahip olacak yerleşkenin Haziran ayı sonu itibariyle hizmete sunulması hedefleniyor.

Editör: Haber Merkezi