Rize'de 47 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu Rize'de 47 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri katıldı.

Toplantıda bir açılış konuşması gerçekleştiren Rektör Karaman, öncelikle 2019-2020 akademik yılının üniversitelerine ve yükseköğretim camiasına hayırlı olması, sorunsuz ve başarılarla dolu bir akademik yıl geçirilmesi temennisinde bulundu.

Rektör Karaman, RTEÜ'nün fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında yapılan çalışmalar ile iyi bir noktaya geldiğini ve hem akademik kalite anlamında hem de alt yapı anlamında oldukça fazla yol kat ettiğini belirtti.

RTEÜ'nün gelişmesi noktasında özveri ile çalışan tüm yöneticilere ve personele teşekkür eden Rektör Karaman, hedeflerlerini gerçekleştirilebilmesi için tüm personelin ekip ruhu ile mesai mefhumu gözetmeden çalışması ve elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini ifade etti.

Rektör Karaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini taşıyan üniversitenin mensupları olarak bundan sonraki süreçte daha iyi noktalara gelmeleri ve ülkenin gelişmesi için daha çok çalışmaları gerektiğine vurgu yaparak konuşmasını tamamladı.

Toplantı, bir önceki akademik yılın değerlendirilmesi ve yeni akademik yılda yapılması gerekenlerle ilgili soru cevap kısmının ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi