ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2022-2023 sezonunun perdesi açılıyor.

2 yıl üst üste alt liglerde şampiyon olarak kadın basketbolunun en üst seviyesinde mücadele etmeye hak kazanan Rize Belediyespor, sezonun ilk maçına İstanbul'da çıkıyor.

Rize temsilcisi 1. haftada 8 Ekim Cumartesi günü, saat 16.00'da Başakşehir Spor Kompleksi'nde Emlak Konut'un rakibi olacak.

Müsabaka Sportstv'den canlı yayınlanacak.

'Var Bir Derdimiz'
Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Rize Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Köroğlu, takıma yeni katılan yerli ve yabancı sporcuların kente alıştığını ve takım içindeki diyalogların çok güzel olduğunu belirterek, tam bir aile ortamı ve sıcaklığının oluştuğunu kaydetti.

Alt yapıdan iki genç Rizeli sporcuyu takıma kazandırmanın bu yılki gururları olduğunu kaydeden Köroğlu, 'Var Bir Hayalimiz' olan sloganlarını 'Var Bir Derdimiz' olarak değiştirdiklerini ifade ederek, 'Sloganı bütüne yaymak istedik. Yaptığımız istişarelerde, ikili konuşmalarda gördük ki bu şehrin insanının tamamı Rize için daha iyilerini yapma peşinde. Baktık ki herkesle derdimiz aynı. Rize için dert ortağıyız. Bizlerde slogan için 'Var Bir Derdimiz' dedik. Hayırlı olsun. Birlikte her alanda zemini sağlamlaştırıp en iyi olma peşindeyiz. Hem en iyi şekilde oynayacağız hem şehrimizi en iyi şekilde tanıtacağız. İstanbul'da yaşayan tüm Rizeli dostlarımızı 8 Ekim Cumartesi günü, saat: 16.00'da İstanbul Başakşehir Spor Kompleksi'nde Emlak Konut ile oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz' dedi.

Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

1. Haftanın Programı
Toplam 14 takımın mücadelede edeceği ve ilk 8'e giren ekiplerin play-off hakkı kazanacağı ING Kadınlar Basketbol Ligi'nde ilk haftanın programı şu şekilde:

-8 Ekim Cumartesi
13.00 - Antalya 07 Basketbol / Galatasaray Çağdaş Faktoring
14.00 - BOTAŞ / OGM Ormanspor
15.00 - Nesibe Aydın / Çankaya Üniversitesi
16.00 - Emlak Konut / Rize Belediyespor

-9 Ekim Pazar
13.00 - Bursa Uludağ Basketbol / Hatay Büyükşehir Belediyespor
15.00 - Melikgazi Kayseri Basketbol / Beşiktaş
16.00 - Fenerbahçe Alagöz Holding / ÇBK Yenişehir Mersin Belediyesi

Editör: Haber Merkezi