Bursaspor'un üç puan almasıyla kümeye düşecek olan Çaykur Rizespor'da öncelik Osmanlı maçını kazanmak.
Hikmet Karaman önceki gün oyuncuları ile yaptığı toplantıda 'Sabırlı ve sakin olan maça 1-0 önde başlar. Sizden disiplini hiç elden bırakmayıp. Skor ne olursa olsun mücadele etmenizi istiyorum' dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, dün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde oyuncuları ile yaptığı ve yaklaşık 1 saat süren toplantıda hem taktik planı anlattı, hem de takımını motive etmeye çalıştı. Kendilerini çok zorlu bir mücadele beklediğini hatırlatan Karaman, 'İşimiz hiç kolay olmayacak. Ancak kendinizi baskı altında da hissetmeyin. Sabırlı ve sakin olan maça 1-0 önde başlar. Sizden disiplini hiç elden bırakmayıp skor ne olursa olsun mücadele etmenizi istiyorum' dedi.

Mücadelenin karşılığını alacaklarını ifade eden Hikmet Karaman, 'Osmanlıspor maçının pazar gününe alınmasıyla önümüzde 4 günlük bir zaman var. Bu zamanı çok iyi değerlendireceğiz. Kendinizi şimdiden her yönden en iyi şekilde hazırlayacaksınız. Maçtan başka hiçbir şey düşünmeyeceksiniz. Oynayacağımız kritik maçta en çok dikkat etmemiz gereken konulardan biride yardımlaşma. Hem hücumda hem de savunmada birlikte hareket edip birbirimize yakın olmalıyız' ifadelerini kullandı.



Toplantıda oyuncularına maçla ilgili sistem ve taktik bilgileri de veren Teknik Direktör Hikmet Karaman, daha sonra gerçekleşen antrenmanda bunları uygulamalı olarak göstererek yaptırdı. Rizespor sahaya 4-4-2 düzeniyle çıkacak. İleri uçta Kweuke ve Edomwonyi görev yapacak. Kanatlarda Süleyman ve Nosa, merkezde ise Petrucci ve Yalçın rakibini karşılayacak. Beklerde Fink ve bir maçlık cezasını tamamlayan İsmail, defansın göbeğinde ise Oboabona ile Saadane ikilisi görev yapacak.

Rize Maç Saatini Bekliyor
Osmanlıspor ile Pazar günü Ankara'da oynayacağı maçın hazırlıklarını Cuma günü kendi tesilerinde tamamlayan Rizespor Ankara'ya uçtu.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Ligde 27 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta Ali Palabıyık düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

Güneysu Spor, Süper Lig Hedefiyle Dörtlü Final'de! Güneysu Spor, Süper Lig Hedefiyle Dörtlü Final'de!

27 Mayıs Cumartesi:
16.00 Atiker Konyaspor-Akhisar Belediyespor: Serkan Tokat
16.00 Kasımpaşa-Antalyaspor: Barış Şimşek
18.00 Medipol Başakşehir-Adanaspor: Halis Özkahya
19.00 Fenerbahçe-Trabzonspor: Ali Palabıyık

28 Mayıs Pazar:
16.00 Bursaspor-Gençlerbirliği: Alper Ulusoy
16.00 Osmanlıspor-Çaykur Rizespor: Ümit Öztürk
16.00 Kardemir Karabükspor-Kayserispor: Bülent Birincioğlu
19.00 Gaziantepspor-Beşiktaş: Mete Kalkavan
29 Mayıs Pazartesi:
20.00 Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray: Halil Umut Meler

Editör: Haber Merkezi