Başkan Tornacı yazılı açıklamasında, tüm dünyanın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadelede yoğun günlerden geçtiğini vurguladı.

Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak? Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak?

'Zaman, el ele, gönül gönüle vererek, çetin şartları göğüsleme zamanıdır. Zorda kalana yardım elini uzatma, ekmeğini paylaşma bizi büyük millet yapan en önemli davranışımızdır.' ifadesini kullanan Tornacı, şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya gösterme fırsatına vesile olacak anlamlı bir kampanyayı başlattı ve öncülük etti. Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde el ele vererek, daha önceleri olduğu gibi bugün, yarın ve her zaman milletimizin yanında olduğumuzu göstermek, 'Biz bize yeteriz Türkiye'm' diyerek hepimiz elimizi taşın altına sokmaya mecburuz. Bugünler de geçecek. Şimdiye kadar ne kadar çok sıkıntı çektik, ne kadar çok badire atlattık. Bunu da atlatacağımıza inanıyorum. Karınca kaderince herkes üstüne düşen görevi yapmalıdır ve yapacaktır. İyi gün dostu değil, kötü gün dostu olmak önemli. İyi gün dostu olmak her kişinin harcı, kötü gün dostu olmak er kişinin harcıdır. Bu günler geçtiğinde birbirimize daha sıkı kenetlenmiş olarak kaldığımız yerden yine üreten, büyüyen güçlü Türkiye için yolumuza devam edeceğiz. Rabbim ülkemize ve dünyaya yayılan virüslerden bizleri ve tüm insanlığı korusun. '

Rize Madeni Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu aldığı kararla belirtilen hesaba desteğin yapıldığı kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi