İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen bir programa Rize Valisi Kemal Çeber, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, birim amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Albüm tanıtım programında Vali Çeber yapmış olduğu konuşmada, 'Şehirleri yaşatan simgelerdir. Bu simge bazen bir yemek olur, bazen bir kıyafet olur, bazen de işte böyle türküler olur. Bu sebepten ötürü bu günü çok önemsiyordum. Yapılan çalışmaları görünce bu doğrultuda büyük bir adım atmış olduğumuzun daha çok farkına vardım. Albüm dinlerken insanları alıp Karadeniz'e götürecek kadar güzel. Bu denli güzel bir çalışmanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve o güzel sesleri ile bu parçalara hayat veren öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum' dedi.

Albüm parçalarından birine çekilen klibin yayınlanmasının ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri albümden seçilmiş türküleri canlı performansla seslendirdiler.

Rize'de Kontrolden Çıkan Taksi, Bariyere Çarparak, Durdu Rize'de Kontrolden Çıkan Taksi, Bariyere Çarparak, Durdu

Editör: Haber Merkezi