Karadeniz Bölgesi kar yağışının etkisi altında. Trabzon ve Ordu'da 377 mahalle ile Giresun, Rize, Gümüşhane, Artvin ve Bayburt'ta 946 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Ayder Yaylası ile İkizdere ilçesine bağlı 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı bölgesinde ulaşımda aksama yaşanmaması için Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Rize İl Özel İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kent merkezi ve ilçeler dahil olmak üzere 198 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Ekipler, kapalı köy yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İl merkezinde de kar yağışı sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Belediye ekipleri, vatandaşları toplu taşıma araçlarını kullanmaları ve yol kenarlarında çalışmaları engellememeleri için araç parkı yapmamaları konusunda uyardı.

Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Ayder Yaylası ile İkizdere ilçesine bağlı 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı bölgesinde de Karayolları ekiplerinin ulaşımda aksaklık yaşanmaması için yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Editör: Haber Merkezi