Projeyi hayata geçirmek için kolları sıvayan sanatçı ve iş adamı Davut Güloğlu, önemli bir projeyi Rize'de inşa edecekleri için heyecanlı olduklarını dile getirerek; 'Günümüzün inşaat standartlarına ve inşaat kalitesine bakacak olursak memleketimiz, vazgeçilmez değerimiz olan Rize'de örnek alınması gereken bir projeye imza atıyoruz. 'Değişim Güzeldir' sloganımız ile çıktığımız bu yolda Rize'de başlaması gereken değişime öncülük ediyoruz. Bu vesile ile tamamlayacağımız yaşam merkezinin sahip olduğu olanakların yine aynı şekilde Rize'de birçok konuda ilk olacağını ve öncülük edeceğinin bilincindeyiz. Sanat ve kültür alanında geçmiş yıllarda Karadeniz müziğini taşıdığımız zirvenin inşaat alanında da bizim için bir örnek olduğunu biliyoruz' ifadelerini kullandı.

SOSYAL BİR PROJE

Hayallerini gerçekleştirecekleri bu projede inşa edeceklerini belirten Güloğlu, 'Sahip olduğumuz tecrübe ve azim ile inşaa edilecek olan yaşam merkezimizde saymakla bitiremeyeceğimiz olanaklar var olacaktır. Kapalı yüzme havuzu, spor salonları ve bir çok açık hava sosyal alanları ile konut sahipleri sporla iç içe bir yaşam sürecektir. Sosyal tesisler, restoranlar ve kafeler sayesinde keyifli vakit geçireceğiniz bir yaşam alanına sahip olacaksınız. Rize'miz de ki konutlarda yaşanan otopark sorunu bu proje ile çözüme ulaşacaktır. Yaşam merkezimizde var olacak kapalı otopark ile Rize'de örnek olacağız. Velhasıl ince ince eleyip sık dokuduğumuz projemizde ki alışveriş merkezi ile yaşam merkezinde ticari anlamda bir hareketlilik olacak ve konut sahipleri için ulaşmak istedikleri her şey ayağının ucunda olacaktır' diye konuştu

Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar? Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar?

DEĞİŞİMİ VADEDİYORUZ

Kalabalıklaşan şehir hayatı ve kargaşası içinde doğan güvenlik sorunları bugün ki ev sahiplerini tedirgin ettiğinede vurgu yapan Güloğlu, 'Bu projemizde yer alacak olan güvenlik personeli ile konut sahiplerinin evlerinde huzurla yaşamlarını sürdürmeleri sağlanacaktır. Deniz ve orman manzaralarına sahip olacak olan konutlarımızla ferah bir yaşam alanı sunulacaktır. Ve dahi helikopter pisti, bahçeler, çardaklar gibi saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok olanakları ile sizlere DEĞİŞİM'i vadediyoruz. Gelin bu değişime ortak olalım ve Rize'de bir marka olarak yer edinecek olan bu projemizde beraber olalım' diyerek konut sahibi olmak isteyenlere mesaj verdi.

Editör: Haber Merkezi