Açılışa Eşi Fatma Metin'le katılan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin 'El Emeği Göz Nuru Çarşısı' açılış konuşmasında, 'Burada daha çok kendi kültürümüzde olan el emeği ürünlerimizi sergileyerek halkımıza ve ilimize gelen turistlere sunuyoruz. Farklı çalışmalarında satışa sunulduğu çarşı, Bölgemizin kültürünü ön plana çıkaracak faaliyetleri ortaya koymaktır. Hanımlarımızın yapmış olduğu birbirinden güzel ürünleri, Arzu eden vatandaşlarımız gelip görerek dilediği ürünleri alabilecek. Böylece kadınlarımıza katkı sağlamış olacaklar. Paydaş kurumlarımıza ve bu alanın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çarşımızı özellikle Rizeli hanımların talepleri üzerine oluşturduk ilgi ve katılım çok güzel, herkesi de görmeye ve alışveriş etmeye davet ediyorum' dedi.

Kadın Derneklerinin, Hanımlara el emeklerini pazarlamalarına imkan sağlayan çarşının açılışına, Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, İl Genel Meclis Eski Başkanı Mehmet Kazancı, İl Ticaret Müdürü Osman Köseoğlu, İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kalp Destek Cihazı İle Yaşama Tutunan Esila, Kalp Nakli Bekliyor Kalp Destek Cihazı İle Yaşama Tutunan Esila, Kalp Nakli Bekliyor

Editör: Haber Merkezi