Öğretmen ve öğrenciler arası iletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek ve paylaşmak için yapılan 'eTwinning' çalışmaları için düzenlenen ödül töreni, Rize eTwinning İl Koordinatörü Özge Beyaz'ın açılış konuşmasıyla başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen törende yaptığı konuşmada, eTwinning kapsamında okullarda çok önemli projelerin yürütüldüğünü belirterek, 'İlimizden 6 Avrupa Kalite Etiketi ve 3 Avrupa Kalite Okul Levhası, 13 Ulusal Kalite Etiketi ve 5 Ulusal Kalite Okul Levhası ile 2 eTwinning School Sertifikası alındı.' dedi.

Emen, iletişimin çok hızlı yaşandığı günümüz dünyasında yeni projeler üretmenin önemine vurgu yaparak, 'Geçtiğimiz ay açıklanan 2020 yılı eTwinning ödüllerinde ulusal kalite ve Avrupa kalite ödülü kategorisinde ciddi bir artış kaydedildi. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyoruz.' diye konuştu.

Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek

Tören, Emen ve Şube Müdürü Selçuk Torpil tarafından eTwinning School Sertifikası, eTwinning Okul Levhası, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve okul yöneticilerine belge ve ödüllerinin takdimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi