Afişte, 'sevgilisiyle gelene yüzde 10', 'eşiyle gelene yüzde 20', 'ikisiyle birlikte gelene ise ürün bedava' ibareleri yer alıyor.Piriçelebi Mahallesi'nde petshop ve av malzemeleri satan mağazanın mağazanın sahibi Abdülbaki Gencer ile kuzeni Bülent Gencer, yaklaşan Sevgililer Günü nedeniyle başlattıkları kampanya için afiş yaptırdı. Kampanya afişinde, 'mağazaya sevgilisi ile birlikte gelene yüzde 10, eşi ile birlikte gelene yüzde 20, her ikisi ile birlikte gelene ise bir ürün bedava' duyurusuna yer verildi. İlginç kampanya afişini görenler, gülümsemekten kendini alamadı.

Madenli Seçim Sonuçları 2024 - Rize Madenli’de Kim Kazandı? Madenli Seçim Sonuçları 2024 - Rize Madenli’de Kim Kazandı?

Kuzenlerden Abdülbaki Gencer, Karadeniz'e özgü ilginç bir kampanya yaptıklarını belirterek 'Esprili olsun, gören insanları gülümsetsin ve cesaret edebilen varsa gelip alışveriş yapabilsin diye düşündük. Geçtiğimiz günlerde bir müşteri eşiyle geldi, daha sonra da eşinin ters ters bakışları altında sevgilisi ile geleceğini söyledi. Biz de bekliyoruz, henüz cesaret eden olmadı. Sanıyorum bizim Karadeniz kadınlarından çekindikleri için böyle bir şey yapan çıkmaz' dedi.

'EKONOMİK AÇIDAN OLUMLU BİR KAMPANYA'
Aynı cadde üzerinde bir fast-food işletmesi bulunan Elif Çilli, kampanyanın yapımına devam edilen meydan projesi nedeniyle sıkıntı yaşadıkları için ekonomik anlamda başarılı bir iş olduğunu söyledi.

Çilli, kampanyanın gerçek anlamı ile değerlendirildiği zaman yanlış anlaşılabileceğini belirterek, 'Bir kadın olarak bu kampanyayı esprili ve komik buluyorum, gerçek anlamı ile değerlendirince tabi ki kimse bu durumu kabul etmez. Ben diğer kadınlarında bu kampanyayı esprili ve komik bulduklarını düşünüyorum. Bedava ürünlerden yararlanmak adına eşimin yanında kuzenimi alarak bu fırsatı değerlendirebilirim, diğer türlüsü hiçbir kadının onaylamayacağı bir durum.' dedi.

Editör: Haber Merkezi