Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak

Pandemi sürecinin devam etmekte olduğu bu yüzden tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğini ifade eden Vali Çeber, 'Vaka sayılarının azalması ile birlikte başlayan kontrollü normalleşme sürecine geçmiş bulunmaktayız. Bu doğrultuda kapalı bulunan sosyal alanlar tekrardan açılmaya başlandı. Ama bizler bu süreçte Kovid-19 pandemi sürecinin devam ettiğini unutmamalıyız.' dedi.

Vali Çeber, toplantıda muhtarlarla birlikte özellikle düğün ve cenaze törenlerinde alınması gereken tedbirler üzerinde durduklarını belirterek, 'Kovid-19 pandemi sürecinde muhtarlarımız alınan tedbirlerin uygulanması aşamasında çok önemli sorumluluklar üstlendiler ve bunları başarılı bir şekilde yerine getirdiler. Bu doğrultuda kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Düzenlenen toplantıya Vali Çeber'in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Maşalacı ve yönetim kurulu üyesi muhtarlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi