Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi

Celal Erdoğan, Ak Parti Ümraniye belediye başkan aday adaylığı başvurusu Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığına yaptı.

CELAL ERDOĞAN KİMDİR?

1971 yılında Rize- Güneysu`da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Rize`de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (ITU) Uçak mühendisliği bölümünü 1993 yılında bitirdi. Vatani görevini yedek subay olarak II. Hava İkmal Bakım Merkezi - Kayseri'de tamamladı. İş hayatına Otomotiv yan sanayi'nde başladı. 1998 – 2004 yılları arasında Doğuş Otomotiv`de Satış Sonrası Hizmetlerde çalıştı.

2004 sonrası inşaat sektöründe Harita, İmar, İnşaat (yap-sat) faaliyetleri yürüten şirketi kurdu ve devam ettirmekte. Birçok dernek ve kuruluşta kurucu ve üye olarak sosyal hayatın içinde oldu. İstanbul RİDEF'te bir dönem başkanlık görevini yürüttü. Siyasete ilk defa AK Parti'de Ümraniye İlçesi Çekmeköy Beldesi kurucusu ve belde başkan yardımcısı olarak başladı.

1.ve 2. Olağan Kongre dönemlerinde Ümraniye ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Mali ve İdari İşler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve 3 seçim boyunca SKM Başkanlığı görevlerini yürüttü. 3. Olağan Kongre ile Ümraniye ilçesi İlçe Başkanlığı görevine seçildi. 4.ve 5. Olağan Kongreleri ile İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi ve halen bu görevi sürdürmekte. Evli ve 3 erkek çocuğu babası. İngilizce biliyor.

Editör: Haber Merkezi