Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek

Cumhurbaşkanı kararıyla 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararında aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar'ın oğlu olan Kaymakam Tevfik Kumbasar, sırasıyla Rize Valiliğinde İl Merkez stajını, Rize Ardeşen ve Artvin Hopa ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara' da Mülkiye Müfettişliği Refiklik stajını, Denizli Bozkurt ilçesinde vekalet stajını tamamladı. Ardından İngiltere Liverpool Üniversitesinde 4 ay süreli dil eğitimi aldıktan sonra Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Denizli İli Babadağ İlçesine atandı. 1 Eylül'de ise yayınlanan son kararaname ile Erzurum'un Çat ilçesine Kaymakam olarak atandı.

TEVFİK KUMBASAR KİMDİR?
1983 Rize doğumlu olup ortaöğrenimini Rize' de, Üniversite öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır.
2014 yılında Rize Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Kaymakam, Rize Valiliğinde İl Merkez stajını, Rize Ardeşen ve Artvin Hopa ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara' da Mülkiye Müfettişliği Refiklik stajını, Denizli Bozkurt ilçesinde vekalet stajını tamamlamıştır. İngiltere Liverpool Üniversitesinde 4 ay süreli dil eğitimi aldıktan sonra Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Denizli İli Babadağ İlçesine atanmıştır. 1 Eylül 2018 tarihli Kararname ile Erzurum'un Çat ilçesine Kaymakam olarak atanmıştır.
Evli, bir kız ve bir erkek çocuk babası olan Kaymakamımız ingilizce bilmektedir.

Editör: Haber Merkezi