Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor
Türkiye Kayak Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Eleme müsabakaları 15-17 Ocak tarihlerinde Erzurum Kandilli Kayak Merkezi'nde yapıldı. 14 kategoride gerçekleştirilen ve 23 ilden 446 sporcunun katıldığı iki günlük organizasyonun açılış yarışmaları sonucunda Rizeli sporcular 6 madalya kazandılar.
Yarışmalarda Çamlıhemşin Belediyespor Kulübü sporcularından Şerife Tuncer U21 Üstü Kadınlarda, Ebru Tuncer U18 Kızlarda, Muhammet Ali Albardak ve Muzaffer Maçça U18 Erkeklerde, Büşra Koç U16 Kızlarda, Davut İmir U16 Erkeklerde, Yusuf Talha Koyuncu U14 Erkeklerde, Senanur Karaman U13 Kızlarda, Emrah İmir U13 Erkeklerde, Havvanur Eskikan, Medine Karaman ve Eylül Albardak U12 Kızlarda, Kadir Biloğlu ve Metin Sarıtaş ise U12 Erkekler kategorisinde yarıştı.
Yarışma sonunda U12 Erkekler Klasik stilde Kadir Biloğlu Türkiye 2.'si, U12 Erkekler Serbest stilde Metin Sarıtaş Türkiye 4.'sü, U12 Kızlar Klasik stilde Havva Eskikan Türkiye 4.'sü ve Serbest stilde Türkiye 3.'sü, U12 Kızlar Serbest stilde Medine Karaman Türkiye 4.'sü ve U13 Kızlar Serbest stilde Senanur Karaman Türkiye 4.'sü oldular.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, sporcuların büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyerek, 'Başta bu sporu yaz-kış fedakarlıkla çalışarak çocuklarımıza sevdiren Antrenörlerimize, Destek katkılarını esirgemeyen İlçe Müdürümüze, Belediye Başkanımıza ve bu işe inanan ve büyük bir çaba ile sürdüren sporcularımıza teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi