Etkinliğe Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çaykur Rizespor Onursal Başkanı Hasan Kemal Yarımcı, AK Parti Rize İl Başkan Yarımcısı Kamil Bakır da katıldı.

METİN: SİZ BİZİM ÖZÜMÜZSUNUZ
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin bütün masaları tek tek ziyaret ederek eski futbolcularla yöneticilerle sohbet etti. Etkinliğe katılmaktan ve Çaykur Rizespor'a emeği geçmiş değerli insanlarla bir arada olmaktan büyük keyif aldığını belirten Metin, 'Rizespor çok köklü bir kulüp kuruluşundan günümüze kadar bu takımda yer alan sizler bizim özümüzsünüz. Anlattığınız hatıralar kulüp tarihimiz için büyük önem arz ediyor. Bu tarz buluşmaların devamını diliyorum' dedi.

YARDIMCI: SİZİN FİKİLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Çaykur Rizespor Onursal Başkanı Hasan Kemal Yarımcı ise, 'Rizespor'a kısa bir süre önce ikinci kez başkan olduğumda ilk toplantısı eski futbolcularımızla eski yöneticilerimizle yaptım. Şimdi de yine sizlele bir aradayız. Sizin fikirleriniz Rizespor'un geleceği için önelidir' dedi.

Çayelispor Hedefe Kilitlendi! Çayelispor Hedefe Kilitlendi!

Eski futbolcular adına bir konuşma yapan Salim Öztürk, bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu buluşmanın geleneksel hale gelmesini temenni etti.

İstanbul Bağdat Caddesi'nde bulunan Dilek Pastanesi'nde gerçekleşen buluşmaya ev sahipliği yapan Murat Gümüş ile katılımlarında dolayı herkese teşekkür etti.

ETKİNLİKTE YER ALAN İSİMLER
Zafer Kamburoğlu, Hüseyin Hemşinlioğlu, Hasan Fehmi Durmuş, Arif Kopuz, Murat Gümüş, Salim Öztürk, Mustafa Mataracı, Eyüp Çolak, Hulusu Turna, İsmail Bakır, Köksal Mehmet, Neşet Akgül, Rafet Gümüş, Recep Berberoğlu, Selahattin Bakır, Fatih Sultan Kar, Ömer Sağin, Selçuk Ozan, Şaban Yardımcı, Kazım Sürücü, Tayfun Karaman, Tuncay Bakır, Turhan Kaya, Yaşar Öksüz, Behçet Taşpınar, Bülent Turaboglu, Mehmet Yetkin, Mustafa Güzel, Ahmet Haciomeroglu, Sami Gören, Hüseyin Yardımcı, Adem Rakıcı, Ahmet Ali İstif, İshak (Galeri), Baran, Hüseyin Hüseyinoğlu, Tuğrul Oğuz, Sait Karamahmut, Süleyman Memişoğlu, Ömer Kaptan, Orhan (Kaleci)

Haber: Fatih Sultan Kar

FOTO GALERİ

Editör: Haber Merkezi