Atmaca, Kritik Maçtan Puansız Döndü Atmaca, Kritik Maçtan Puansız Döndü

Lige orta sıralar hedefi ile başlayan aldığı sonuçlar ardından hoca başkan değişikliği ile çalkantılı günler geçiren Çaykur Rizespor 12'nci hafta sonunda 8 puanla ligin sonunda yer aldı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, yaptığı açıklamada camiayı mutlu edemediklerini, geride kalan 12 haftada sonuçların tatmin edici olmadığını belirtti.

Bir an önce toparlanmaları gerektiğine dikkat çeken Kartal, 'Ligde beklentilerin çok uzağındayız. Oyunsal anlamda eksiklerimiz olmamasına rağmen bunu bir türlü skora yansıtamadık. Öne geçmeyi başardığımız birçok maçı elimizde tutamadık. Gelinen noktada alt sıralardan bir türlü yukarı çıkamadık. Bir an önce toparlanıp yukarılara çıkmamız gerekiyor.' dedi.

Kartal, Başakşehir maçı öncesi son sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle maçlara tam kadro çıkamadıklarına vurgu yaparak, 'Başakşehir maçında ise Musa Çağıran dışında önemli eksiğimiz yoktu. Rakibimiz ligin lideri güçlü bir takım. Biz oyunun sonuna kadar mücadelenin içinde kaldık fakat puan alamadık. Milli arada eksiklerimizi görerek ilk devrenin son 5 maçından en iyi neticeleri almak istiyoruz.' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi