Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Galatasaray'ın yeni transferi Marcao'nun kendilerine önerildiğini söyledi. Bakır, Marcao için bize teklif edilen rakam 300 bin Euro'nun biraz üzerindeydi' ifadesini kullandı.

Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet

Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Transfer için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bakır, Asistanaliz.com'da yer alan özel habere göre Aatıf için birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılacağını açıkladı. Bu oyuncuyu çok istediklerini söyleyen Rizespor Basın Sözcüsü, Aatıf transferi için takas düşüncelerinin olmadığını duyurdu.

'MARCAO 300 BİN EURO'DAN BİRAZ DAHA FAZLA FİYATA BİZE ÖNERİLDİ'

Galatasaray'ın Pazartesi günü İstanbul'a getireceği Marcao'nun daha önce kendilerine teklif edildiği konusundaki soruya da cevap veren Bakır, 'Rakamı tam söylemeyeyim ama bizim onu istediğimiz doğruydu. Musa Çağıran'ı renklerimize bağlayınca da bu oyuncuyu almaktan vazgeçtik' diye konuştu. Arda Ün'ün 'Teklif edilen rakam 300 bin Euro muydu?' sorusuna ise '300 bin Euro'nun biraz daha üstü bir rakamdı' diyerek iddiaların gerçeği yansıttığını duyurmuş oldu.

Editör: Haber Merkezi