Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir? Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir?

Beldedeki su, kanalizasyon, yol ve düzenleme çalışmalarıyla devam eden Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, bir yandan da yerel seçim çalışmalarına yönelik kampanyalarını sürdürüyor.

Yerel seçimleri bir hizmet miladı olarak değerlendirdiklerini ifade eden Kara, 'Bu çizgiyi her geçen gün daha da yükseltmek için çalışıyoruz. Kendimiz sınır koymaya gerek yok. Son olarak, Kireçhane Mahallesi Kaytazlar Sokak yolunu betonlama öncesi kanalizasyon bağlantıları ile yol tesviye ve düzenleme çalışmalarımıza başladık. Seçimden önce burayı da bitireceğiz' dedi.

Beldenin Güneştepe ve Kireçhane Mahallelerinde kadastro yenileme çalışmalarına başlandığı ve Üzümlü Mahallesinin ise çalışmalarının tamamlandığını ve böylece Beldenin harita çalışmalarının da bitirildiğini ifade eden Kara, 'Beldemiz merkezinde sıvasız ve boyasız binalar için vatandaşlarımıza kum, çimento, boya vb. malzeme desteği vermek suretiyle yaklaşık 35 binaya katkıda bulunduk. Yaz aylarında kullanımı artan arazi yollarımızın bakım ve onarım çalışmalarını da imkanlar dahilinde yerine getirdik' diye konuştu.

Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri kapsamında Beldede bulunan 2 okulun 8. sınıf öğrencileri için Çanakkale Şehitliklerine 4 kez tur düzenlediklerini anlatan Kara, 'Bu gezi programlarına Ankara ve Bursa ziyaretlerini de dahil ettik. Okullarımızın her tür ihtiyaçları için imkanlar dahilinde destek verdik. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımızı vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Beldemizdeki spor kulüplerimize maddi ve manevi desteklerimizi devam ettirerek her zaman sporun ve sporcunun yanlarında olduk. Salarha Spor tesisleri ile futbol sahamızın yenilenmesi girişimleri ile birlikte mülkiyet sorunları için de çalışmalarımız devam etmektedir' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi