Toplantıya Aksa Doğalgaz yetkililerinin yanısıra Dernek Başkanımız Dursun Ali Toptan, Başkan Yardımcılarımız Hüsamettin Demircan, Nurettin Köse, Yönetim kurulu üyelerimiz Recep Şafak, Mustafa Kulaksız, Fethi Azaklı, Abdulvahap Tüylüoğlu, Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, Doğuş Çay Salarha Fabrika Müdürü Muzaffer Kanberoğlu, Karali Çay Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Temsilcisi Güngör Baltacı, TOBB Fen Lisesi Müdürü Tekin Işık, Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal ile Derneğimiz Danışma Meclisi üyesi ve aynı zamanda İGDAŞ'ta emlak şefi Ömer Ertuğrul Yıldız'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda bölgemizde geçen doğalgaz hattından vadimizin faydalanması konusu görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu. Oldukça verimli geçen toplantıda dernek olarak yapılacak çalışmalar ve yol haritası belirlendi. Doğalgaz talebimizle ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşülerek ve istişareler halinde sürdürülecektir.

ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı? ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı?

Misafirperverliği ve verdikleri bilgiler için Bölge Müdürü Salih Ayaydın'a, İşletme Müdürü Erol Yavuz'a Derneğimiz adına teşekkür ediyor; şükranlarımızı sunuyoruz.

Editör: Haber Merkezi