Süper Lig'in 15'inci haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman öncesi yeşil-mavililerin golcü futbolcusu Braian Samudio açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Samudio, 'Aslında şu an bulunduğumuz konum bizi memnun etmiyor. Bulunduğumuz noktanın daha üstünde olmamız ve farklı hedefleri kovalıyor olmamız lazımdı. Maalesef bir türlü istikrar yakalamayadık. Şu an hem biz hem de hocamız takım olarak daha istikrarlı bir duruma nasıl geçebiliriz diye düşünüyoruz. Bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.

'BANA GÖRE NET BİR ŞEKİLDE FAUL YAPILDI'

Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım

İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında aldıkları mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirten Paraguaylı futbolcu, 'Yediğimiz golde bana göre net bir şekilde faul yapıldı. O pozisyonu en az 5 kez net bir şekilde izledim. Hakem ne yazık ki faulü vermedi ve sonucunda gol oldu. Bu tip pozisyonlarda hakemlerin biraz daha dikkatli olmasını istiyoruz' diye konuştu.

'DERİN BİR NEFES ALMAK İSTİYORUZ'

Cumartesi günü karşılaşacakları Kasımpaşa maçının önemine değinen Samudio şu ifadeleri kullandı:

'Kasımpaşa karşısında çok önemli bir maça çıkacağız. Seyircimizin önünde oynayacağız. İçeride oynadığımız maçlarda sanki daha iyi oynuyor ve motive oluyoruz. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Devre arasına kadar son 3 maçımız kaldı. Kasımpaşa'yı yenip derin bir nefes almak istiyoruz'

'DEPLASMAN SORUNUNU AŞMAMIZ GEREKİYOR'

Samudio, dış sahada oynadıkları son 5 maçı kaybetmeleri hakkında ise şunları söyledi:

'Bu gerçekten bir problem gibi görünüyor. Şu ana kadar deplasmanda 4 puan topladık. Bu durum bize yakışmıyor. Belki de dış saha maçlarında konsantrasyon sorunu yaşıyoruz. Biraz çekingen başlıyoruz. Gol yediğimiz zamanda çevirmesi zor oluyor. İç sahada daha kompakt ve konsantre oynuyoruz. Deplasman sorununu aşmamız gerekiyor.'

Editör: Haber Merkezi