Sürmene Hasan Tahsin Kırali Anadolu Lisesinde müzik öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yapan, Cuma akşamları TRT Müzik kanalında canlı olarak yayımlanan 'Hayde' programının yapımcısı, sanatçı Merve Yavuz, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün misafiri olarak Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi'nde müzik alanında eğitim alan öğrencilerle buluştu.

Şube müdürleri Selman Yıldırtan, Selçuk Torpil ve Ali Kemal Karaca, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı müzikli söyleşi etkinliğinde, müzik öğretmenliği ve müzisyenliği birlikte yürüten ve başarılı bir kariyere sahip olan Yavuz, öğrencilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan orkestranın eşliğinde birkaç parça da seslendiren Yavuz, dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Şube Müdürü Selman Yıldırtan tarafından günün anısına hediye takdim edilen Yavuz'a Okul Müdürü Hikmet Uçar da resim alanı öğrencisi tarafından yapılan kara kalem portresini hediye etti.

Merve Yavuz, programın akabinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Yaşar Koçak'ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Koçak, davetlerini kırmayıp geldiği için Yavuz'a teşekkür edip kariyerinde başarılar diledi.

Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir? Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir?

Editör: Haber Merkezi