1 Nisan'da Kimler İzinli Olacak? 1 Nisan'da Kimler İzinli Olacak?

AK Parti İstanbul 1'inci Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan Necati Selvitop, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili aday adaylık müracaatı sonrası AK Parti'de yapılacak Teşkilat Temayül yoklamaları öncesinde İstanbul ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile bir araya gelen Sewlvitop, mahalle temsilcilerini de dinliyor, el broşürü dağıtarak gelecekteki hedeflerini ve projelerini kamuoyu ile paylaşıyor.

Anadolu yakasında İstanbul 1'inci bölgede adım atmadık yer bırakmayan Selvitop, beraberinde sanatçılar ve şehit ailelerinin de eşlik ettiği ekiple birlikte AK Parti Kartal İlçe Başkanlığını ardından Sultanbeyli Gençlik Kolları üyeleri ve Sancaktepe'de Dernek başkanları ve yöneticileriyle görüşerek seçimlerde destek istedi.

AK Parti teşkilatlarıyla yakından ilişkili olduğunu ifade eden Necati Selvitop, 'Parti çalışmalarına aralıksız katılım sağlamaya çalışıyoruz. Her grup toplantısına mutlaka katılıyorum. Türkiye'de birçok kongre ve teşkilat çalışmalarında da hazır bulunduk. Cumhurbaşkanımızın, milletvekillerinin ve Ak Partili tüm Belediye Başkanlarının etkinliklerine ve mitinglerine gücümüz nispetinde katılım sağladık. Mikrofon elimde iken her platformda Ak Parti ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan demeden sahneden inmiyorum. Sokak ve kimsesiz çocukların kötü alışkanlıklardan uzak olması için özel organizasyonlar, konserler yaptım. Eğitim için, İnanç ve özgürlük için devletine bağlı sadakatli Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Vatan düsturuyla, Reisimizin izinde edepli ahlaklı ve terbiyeli bir duruş ile halka hep örnek olmaya çalıştım. Vatanımıza, milletimize ve partimize sürükleyici çok büyük bir katma değer katacağımı düşünüyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi