Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Prof. Dr. Şaban Şimşek 13 Ekim 2018 Cumartesi İmza Günü için BURSA'DA
Doğduğu topraklara bir anlamda borcunu da ödeme fırsatını yakaladığı Rize'deki vekaleten yürüttüğü görevinde statükoyu aşıp Cumhurbaşkanımızın adını taşıyan üniversitede daha sağlıklı eğitim ortamı sağlanması konusunda ki öncü girişimlerini tamamlayamadan Kartal Lütfü Kırdar EA Hastanesi Göz Kliğinin başına dönen sevgili dostum, hemşerim, değerli hocam bu süre de yeni kitabı 'Olmadı Be Reis, Külliye 53' ü kaleme aldı.


Şaban Şimşek hoca 'Olmadı Be Reis, Külliye 53' kitabı baskıdan çıkar çıkmaz iki hafta önce Rize'de düzenlenen imza gününde okurlarıyla, hemşerileriyle buluşmasını sağladı. Hocamız bu hafta sonu da, 'Ben bu kitabı yazmakla Rize'mize, milletimize ve ülkemize karşı vazifemi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Gerisi vatandaşımıza kalmış artık. Bu memlekette, sahada ne oluyor? diye merak eden, duyarlı vatandaşları, bütün dostlarımı ve hemşerilerimi Bursa'da ki imza ve sohbet saatimize bekliyorum' diyerek Bursa Rizeliler Derneğindeki imza gününe davet ediyor.
Muhtemelen hafta sonu Rize'de olacağım ama Bursa ve çevresinde ki dostlara Prof. Dr. Şaban Şimşek'in 'Bursa Orhangazi, Haşim İşcan Caddesi, Gül Sokak Numara 8'de ki (Abdal Simit Fırını yanı) Bursa Rizeliler Derneği' de ki imza gününü değerlendirmelerini öneriyorum.
Recep Ali Aksoylu

Editör: Haber Merkezi