Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik, Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Pazarspor Kulübü Genel Sekreteri Doğan İnce ve Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Er düzenledikleri basın toplantısında ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu aleyhinde yapılan asılsız iddiaları kabul etmeyerek yanında olduklarını belirttiler.

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik, son günlerde Rize'de hoş olmayan bir takım durumlar medyaya yansıdığını belirterek, 'ÇAYKUR Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu'nun arkasında olduğumuzu belirtmek için bu toplantıyı düzenledik. Spora destek ve katkı sağlayan herkesin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. ÇAYKUR Türkiye'de amatör kulüplere en fazla yardım eden kurumlardan birisidir. ÇAYKUR'a güzel bir proje ile gidildiği zaman geri çevrilmeyeceğini düşünüyorum. Sadece amatör sporlara 992 bin TL yardım edildi. Buz hokeyine de DİDİ sponsor. Buz hokeyini sadece erkeklerin değil bayanlarında oynadığı bir spor. Bu tarz haber ile ÇAYKUR'un ve Genel Müdürü Sütlüoğlu'nun anılması bizi derinden üzmüştür.' dedi.

BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

'450 BAYAN SPORCUMUZA ÇAYKUR DESTEK VERİYOR'
Ç.Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Ç.Rizespor'un sportif faaliyetlerini gerçekleştirmesindeki en büyük desteğin ÇAYKUR tarafından verildiğini söyleyerek, 'Ç.Rizespor'un 1466 tane sporcusundan 450 tanesi bayan ve ÇAYKUR yıllardır bunlara da destek veriyor. Türkiye'de derece elde eden bayan sporcuların en büyük destekçilerinden birisi de ÇAYKUR'dur.' dedi.

BAYAN HENTBOL TAKIMININ DESTEĞİ ÇAYKUR'DAN
Son 5 yıldır Bayan Hentbol Takımlarının bulunduğunu söyleyen Pazarspor Kulübü Genel Sekreteri Doğan İnce ise şunları ifade etti: 'Bayan Hentbol Takımımız bu sezon 2.ligde süper lige yükselmek için şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu başarılara ÇAYKUR'un bize sağladığı destekle ulaşıyoruz. Aynı şekilde futbol takımımızada desteklerini esirgemiyorlar. Bu tarz haberlerin çıkması bizi üzdü.'

Editör: Haber Merkezi