Beşiktaş'ın, Twitter'da başlattığı 'Hatay için el ele!' kampanyasına kulübün kuruluş yılını simgeleyen 1903 adet fidan bağışladı. Siyah-beyazlı kulüp, Galatasaray'ı etiketleyerek meydan okumada bulundu.

Sarı-kırmızılılar da kuruluş yılını simgeleyen 1905 adet fidan bağışlandığını belirterek, Fenerbahçe'yi etiketledi. Sarı-lacivertliler de kampanyaya 1907 adet fidan bağışlayarak katıldı ve meydan okumayı İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile sürdürdü. Başakşehir, Gaziantep FK'ye, Gaziantep FK de Trabzonspor'a meydan okudu.

Trabzonspor, Rizespor'a Meydan Okudu

Trabzonspor Kulübü, yangında ormanları büyük zarar gören Hatay'ın yeniden yeşertilmesi için düzenlenen kampanyaya destek verdi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Gaziantep FK'nın Hatay'a fidan bağışı konusunda Trabzonspor'a meydan okuduğu belirtildi.

Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi

Açıklamada, 'Hatay'daki yangınlarda yok olan ormanlık alanlarımız için 5715 +1967 = 7682 adet fidan bağışlayarak, Çaykur Rizespor'a meydan okuyoruz.' denildi.

Trabzonspor'un meydan okumasının ardından Çaykur Rizespor Kulübü de sosyal medya hesabından, 'Çaykur Rizespor Kulübü olarak, Hatay'da meydana gelen yangınlarda zarar gören ormanlarımız ve geleceğimiz için 1953 fidan bağışlayarak, BB Erzurumspor'a meydan okuyoruz' açıklaması yapıldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor 1968, Göztepe 1925, Demir Grup Sivasspor ise 1967 fidan bağışı yaptı.

Konyaspor Kulübünün 19 bin 220 liralık fidan bağışlanacağını açıkladığı kampanyaya Kayserispor, 1966 fidanla katıldı. Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor kulüpleri de kampanyaya 1986'şar fidan bağışı gerçekleştirdi.

Editör: Haber Merkezi