ATMACA EVİNDE 3'TE 3 YAPTI

Çaykur Rizespor sahasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 3-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Atmaca bu galibiyetle evinde oynadığı son 3 maçı da kazanmış oldu. Aminu Umar ile Yan Sasse ise İttifak Holding Konyaspor karşısında bu sezonki ilk gollerini kaydetti.

YİĞİDO ZİRVEYİ BIRAKMADI

Demir Grup Sivasspor kendi evinde Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Üst üste 5'inci kez kazanan Yiğidolar 11'inci haftada devraldığı liderlik koltuğunu 3 haftadır kimseye bırakmıyor.

KARA KARTAL YÜKSEKTEN UÇUYOR

Ligin ilk 6 haftasında topladığı 5 puanla 16'ncı sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, takip eden 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 19 puan topladı. Sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Kara Kartal üst üste 5'inci galibiyeti alarak 3'üncü sıraya yükseldi.

DEV MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI

13'üncü haftada sonucu en çok merakla beklenen maçında Trabzonspor sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla iki takım 7 yıl aradan sonra ilk kez ligde berabere kaldı.

FENERBAHÇE İZMİR'DE TAKILDI

13'üncü haftada İzmir deplasmanında Göztepe'nin konuğu olan Fenerbahçe, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Zorlu deplasmanda 2 kez yenik duruma düşen sarı lacivertliler 1 puana razı oldu. Karşılaşmaya tekrarlanan penaltı ve VAR kararları damga vurdu.

BAŞAKŞEHİR'İN ÇIKIŞI SÜRÜYOR

Sezonunu ilk 2 haftasında mağlup olan Medipol Başakşehir, ardından oynadığı 11 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. İstanbul temsilcisi bu haftada sahasında Antalyaspor'u 2-0 geçerek üst üste 3'üncü galibiyeti aldı ve lider Demir Grup Sivasspor'u takibe devam etti.

EVİNDE SADECE GAZİANTEP KAYBETTİ

13'üncü haftada oynanan 9 maçın 5'ini ev sahibi takımlar kazanırken 3 maç berabere bitti. Bu hafta deplasmanda galip gelen tek takım Gaziantep FK'yi 2-1 yenen Yukatel Denizlispor oldu.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

PUAN DURUMU VE SONUÇLAR

Editör: Haber Merkezi