Teknolojiyi yakından takip etmek isteyen ve vakti değerli olan okuyucuların yegane adresi Webtekno, yayın hayatına 2013'ten beri devam ediyor. Başta teknoloji olmak üzere, oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından güncel haberleri ziyaretçileri ile buluşturuyor. Yüzlerce ürünü okuyucuları için inceliyor.

En yeni teknolojiler ile ilgili son dakika haberleri bulabileceğiniz bir teknolojisi sitesi olan Webtekno, 2013 yılından bu yana hizmet veriyor. İzmir merkezli bilişim firması İzmo'nun bünyesinde kurulan Webtekno, odağını teknoloji merkezinde olduğunu savunan diğer haber sitelerine göre farklı bir tarz benimsiyor.

Aylık ziyaretçi sayısı her geçen yıl katlanan platform teknoloji haberlerini kendine has samimi bir dille aktarıyor. Her bilgi seviyesinden okuyucunun ilgisini çekebilecek içerikleri zengin kategori sayfalarında bulunduran Webtekno,ayrıca size ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.Üye olduğunuzda ise, yevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleme olanağı sağlıyor.. Favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğiniz zaman giriş yaparak veya üye olarak erişiyorsunuz.

Webtekno'nun geniş içerik havuzundan ilgi alanındaki teknoloji haberlerini kolayca takip edebilir ve birbirinden farklı ürün inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Webtekno size hangi içeriğe tıklarsanız tıklayın size doyurucu bilgiyi sunma garantisini sunar. Güvenilir kaynakları referans alarak yazılarını tamamlayan tecrübeli yazar kadrosu ile Webtekno ekibi habercilikte her zaman fark yaratmayı başarır.

Sosyal medyayı bir de Webtekno gözünden takip edin:

Hepimizin hayatına bir şekilde giren sosyal medya dünyasından güncel gelişmeler de Webtekno'da. Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının anlayacağı samimi ve izah yüklü bir dille yayın yapan Webtekno, habercilikle sosyal medya samimiyetini bir araya getiriyor.

Twitter, Facebook ve Instagram sayfalarından sadece güncel gelişmeleri paylaşmakla kalmıyor. Aynı zamanda bu sayfalar aracılığıyla kendi gündemini oluşturuyor.

Sosyal medyada hem kendi gündemini ve en güncel gelişmeleri takip etmek için Webtekno Sosyal Medya sayfasına ulaşabilirsiniz.

Giyilebilir Teknoloji ile ilgili en güncel haberlere Webtekno aracılığı ile ulaşın:

Günümüzde giyilebilir teknoloji alanı oldukça popüler. Kelime anlamıyla giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan genel tabirdir. Bu alan zaman zaman gerçekten de oldukça enteresan olabiliyor. Teknolojinin gelebileceği boyut hepimizi merak içinde bırakıyor. Webtekno da giyilebilir teknoloji alanı ile ilgili bilinmezleri okuyucuları ile paylaşıp, bu alanda okuyucuların detaylı bilgi edinmesini sağlıyor.

Akıllı giyilebilir teknoloji ürünleri ve üretici markalar ile ilgili haberleri Webtekno.com'un giyilebilir teknoloji haberleri kategorisinde bulabilirsiniz. Kablosuz kulaklıklar, giyilebilir tansiyon aletleri, akıllı saatler, akıllı bileklikler, artırılmış gerçeklik gözlükleri ve çok daha fazlası için Webtekno Giyilebilir Teknoloji sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Başvurular Başladı: 75 Milyon TL Ödül Başvurular Başladı: 75 Milyon TL Ödül

Webtekno mobil uygulamasıyla önemli haberleri anında haberdar olabilirsiniz:

Android ve iPhone işletim sistemi iOS uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, sizi her seferinde siteye girme saatlerinde günün en önemli 6 haberi ve içeriğine dair bülten bildirimleri alıyorsunuz. Üstelik Webtekno diğer haber sitelerinin uygulamaları gibi sizi sık sık bildirime de boğmuyor. Önemli bir gelişme olduğunda detayları hızlıca öğrenmenizi sağlıyor.

Webtekno'da vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz:

Webtekno'yu bir defa ziyaret etmiş olsanız bile sitedeki haberlerin ana akım medyadan uzak olduğunu fark edebilirsiniz. İçeriği okuyucuyu yormadan sunan ve bilgilendiren Webtekno, diğer teknoloji haberi yapan web sitelerin aksine okuyucuyu daha hızlı sonuca ulaştırıyor.

Webtekno'yu ziyaret ettiğinizde içeriklerin kalitesi sizi kendine çekiyor ve sitede haberler arası geçiş yapıp zaman geçiriyorsunuz. Sonuçta da teknoloji ve en son trendler hakkında herkesten çok şey öğrenmiş oluyorsunuz. Liste içeriklere, hap bilgilere ve detaylı haberlere yer veren Webtekno her tarz okuyucusu için içinde içerik barındırıyor.

Teknoloji başta olmak üzere gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün ve kaliteli yazılara ve listelere ulaşmak için Webtekno mobil uygulamasını indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.

Editör: Haber Merkezi